International Baccalaureate- Diploma Program in 2022-2023.

The Antonine  Sisters school hosted today Grades 9 and 10 students and their parents to announce the launching of the International Baccalaureate- Diploma Program in 2022-2023.
The Principal, Sister Camelia, opened the meeting with a word of encouragement to the audience to seek the best educational opportunities offered in the IB-DP. This was followed by a presentation about the principles of the program by the IB DP coordinator and a short talk by the IB teachers. The parents welcomed the step taken by the school towards keeping up with the world advancement.

استضافت ثانوية السيدة للراهبات الانطونيات في مسرحها بالجمهور تلاميذ الصفين التاسع والعاشر الفرع الانكليزي بحضور وفد من الاهالي حيث تشاركوا المقدمة العملية لشهادة البكالوريا الدولية التي تضعها ادارة المدرسة حيّز التنفيذ ابتداءً من العام الدراسي المقبل.
افتتحت الرئيسة الاخت كاميليا القزي الندوة مشجّعة الحضور، من اهل وتلاميذ، على الاستفادة من نوعية التعليم الجديدة التي تقدمها المدرسة من خلال برنامج IB-DP
ثم كان عرض للشهادة والمواد التي تتضمنها من قبل المنسقة، تلاه مداخلات لعدد من الاساتذة.

رحب الاهل الحاضرون بهذه الخطوة المميزة التي تقوم بها المدرسة نحو الريادة والتطور.